Безе

Безе:

Як приготувати корж безе з горіхами Пропоную приготувати відмінний корж безе з горіхами. Його можна приготувати тоді, коли після приготування якоїсь страви залишилися білки. Також можливий варіант, коли корж готується з белкоа, а з жовтків готується крем для торта. Такий корж можна використовувати для приготування десерту або як складову частину складного торта. Корж виходить високим, ніжним, хрустким, що тане в роті. Горіхи надають Коржу особливий смак і аромат.

Приготування: 1)Білки збити в піну. 2)Збиваючи, поступово додавати цукор (по 1-2 ст.л.). 3)Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною (я збивала 10 хвилин, на середній швидкості). 4)Деко застелити папером для випічки (або трохи змастити маслом). За допомогою ложки або кондитерського шприца викласти безе.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації